Ontdek, Sterre+Tijl

Toen ik in de eerste weken in verwachting was van Lauren heb ik samen met mijn vriend het internet afgezocht naar de perfecte kinderkamer. Mijn vriend kwam op een gegeven moment op de website van Sterre + Tijl. Dit was een schot in de roos. We werden helemaal enthousiast.

Sprookjeswereld

Ric Scholtens, eigenaar van Sterre + Tijl biedt een mooi samengesteld assortiment aan. Hij maakt graag keuzes die betaalbaar, praktisch en origineel zijn ook denkt hij graag mee voor een vrijblijvend kleur- en interieur advies. Een sprookjeswereld, dat vonden wij destijds. Bij Sterre + Tijl vindt je al ruim 25 jaar een mooi breed samengesteld assortiment in onder andere meubels, baby- en kinderbeddengoed en (kinderkamer)accessoires voor baby, peuter, kleuter en zelfs tot tienerkamers ben je bij Sterre + Tijl aan het goede adres.

Echte passie

Toen mijn vriend en ik besloten wat het moest worden hebben we telefonisch contact gehad met Ric. De service was geweldig! Voor de babykamer hebben we mooie meubels uitgezocht van Coming Kids, maar niet alleen meubels maar ook textiel, accessoires, je kunt het zo gek niet bedenken maar we waren helemaal ‘happy’. Enkele weken later werd het thuis bezorgd door Ric zelf. Geweldige man, erg enthousiast en echt passie voor z’n werk.

Kleine meisjes worden groot

Nu twee jaar later heb ik weer contact met Ric opgenomen, want mijn vriend en ik wouden graag een nieuwe kamer voor Lauren. Het eerste wat belangrijk was, was een nieuw bed. Dag ledikant, hallo groot bed. Van het één kwam het ander en hebben we ook een mooie kast, bureau en nachtkast uitgezocht. Lauren kan hier nog vele jaren van genieten, want de meubels zijn ook heel goed te gebruiken bij een grote meisjes kamer. Tenslotte gaat het om een plek, waar Lauren haar eigen wereld vorm kan geven. Wederom was de service goed. Ric is weer naar ons mooie Twente gekomen en de meubels werden geleverd door een leverancier van Sterre + Tijl.

Rust en schoonheid. Dat is het uitgangspunt van Sterre + Tijl (R. Scholtens). Het is belangrijk om mooie dingen te kiezen die de kleine pasgeborene, peuter, kleuter of tiener gaan omringen.

Ben jij zwanger? Zoek jij de perfecte nieuwe kinderkamer voor je kind? Dan ben je zeker weten bij Sterre + Tijl aan het goede adres. Douze points!

Lots of love, Esther

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s