Het Erlebnispark.

Het Erlebnispark van Emsflower is het perfecte uitje met je gezin.  Het is niet alleen interessant voor de kinderen maar ook voor de papa’s & mama’s etc. Emsflower bied je een kijkje achter de schermen van Europa’s grootste perk- en potplantenkwekerij. Meer dan 300 miljoen planten per jaar verlaten de kassen. Emsflower ligt in de Duitse plaats Emsbüren vlak over de grens.

Je kunt genieten van de aanliggende tropische tuinen en je ontdekt verschillende exotische dieren. In de vlindertuin vliegen honderden tropische vlinders rond. Een groot speelparadijs rond het aanbod af.

Lauren heeft echt genoten van deze dag. De tropentuin heeft heel veel leuke verrassingen, want we komen papegaaien tegen en zelfs aapjes en we zien vooral heel veel vissen! Echt een aanrader! Als je een keer in het Oosten van het land bent, is het bij slecht weer echt leuk om er toch een gezellige dag van te maken.

Je vindt Emsflower aan de Carl-von-Linné-Str. 1 in Emsbüren. Ze zijn dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Volwassenen betalen € 9,50 entree, kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen € 5,00 entree en kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis naar binnen.

Handig om te weten: Vrijwel door de hele kwekerij kun je met een kinderwagen of rolstoel. Ook is er een restaurant aanwezig waar je wat kunt eten en drinken. Van koffie met taart of een broodje tot een biertje met curryworst of schnitzel.

BLOG_EMSFLOWER1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s