Ayla Guiaux… bewondering voor deze vrouw

Het is 2019… iedereen heeft goede voornemens. Maar het is de vraag als je die goede voornemens ook echt gaat volhouden! Ik heb maar één goede voornemen, en dat is een paar kilo’s minder. Zoals bijna iedereen dat graag wilt. Maar je moet er volledig achter staan, anders gaat het natuurlijk niet werken.

Smoesjes zoals ‘ik heb geen tijd’ en ‘ik vind de sportschool niet leuk is verleden tijd. Vol bewondering kijk ik naar Ayla Guiaux die naar haar 3e zwangerschap weer helemaal top fit is! In vier maanden tijd is ze ruim 20 kilo afgevallen. Het kost tijd en energie maar door hele simpele aanpassingen te doen in haar leven heeft ze weer een ontzettend fit lichaam.

 

Voeding

Ayla heeft mij meerdere tips gegeven over voeding. 
1. Gezond eten; veel groenten, fruit, vis, vlees of andere proteïne en gecompliceerde koolhydraten (bijvoorbeeld havermout) en absoluut geen suikers!
2. Weet hoeveel  je eet, als je minder calorieën eet dan je lichaamsbehoefte zul je afvallen.
3. Probeer gezonde bakjes met voeding al klaar te hebben, als je trekt hebt hoef je niet meer te koken en pak je minder snel een snoepje of iets anders lekkers 😉

Sporten met je baby of dreumes

Het leuke is dat je work-outs met je kleintje kan doen. De kleine kan gewoon wakker zijn en ze vinden vaak nog erg leuk om ‘mee te bewegen’. Het is waarschijnlijk even wennen met je nieuwe sportpartner in crime, maar als je het een paar keer doet zul je zien dat het best wel fijn voelt. Op Ayla haar Instagram zie je meerdere work-outs die je samen met je kleintje kan doen. Je hebt geen kettlebell meer nodig 😉 Ayla gaf me nog één tip, elke dag 15 minuten traplopen als warming-up en daarna krachttraining. 

Deze tips ga ik zeker gebruiken en wil het ook dolgraag doen, zoals haar man Steven Brunswijk zegt:

Dus iedereen die alsmaar smoesjes heeft. Bakkes dicht en trainen!! Het is 2019 dus gas erop!!

Als je vragen aan haar hebt, kun je haar een berichtje sturen via haar Instagram maar veel tips haal je ook al uit haar story’s. 

Wat zijn jouw goede voornemens? Staat dat ook in het teken van een paar kilo’s kwijt raken of ben je tevreden met je lichaam? Laat het me weten.

Lots of love,
Esther

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s