GeWoon Janette & Berenklauw

Na jarenlange ervaring in de interieurbranche werd het tijd voor Janette om voor haar zelf te beginnen. Janette is eigenaresse van GeWoon Janette. In de winkel in Enter kun je echt van alles vinden, er worden accessoires en gifts voor alle leeftijden verkocht maar ook ben je voor interieuradvies of inspiratie aan het goede adres. Naast alle woonaccessoires kun je ook terecht voor meubels, oftewel het hele pakket voor je huis!

Gedroogde bloemen

Je houdt ervan of je vind het verschrikkelijk: gedroogde bloemen of planten in je interieur. Toch kunnen we er niet omheen de laatste tijd. De enorme berenklauw zie je steeds vaker in zo’n mooie, robuust vintage in de landelijke stijl. Gedroogde bloemen zijn weer in.

Gedroogde berenklauw

BLOG_JANETTE_BERENKLAUWDe gedroogde berenklauw staat stylish in elk interieur. Op de afbeelding hiernaast zie je hoe je een collectie van vaasjes met lavendeltakjes een stijlvolle, nonchalante uitstraling geven. Ook zie je hier takken van de berenklauw. De nog redelijke verse takjes kruiden die erboven hangen en de vintage planken maken het helemaal af. De berenklauwen zijn direct verkrijgbaar bij GeWoon Janette. Je vind ze in veel verschillende formaten.

Gedroogde bloemen in een vaas

Het ligt voor de hand maar ik wil de optie toch noemen. Gedroogde bloemen komen prima tot hun recht in een mooie vaas. Kies voor een vaas met antieke look of ga juist voor een moderne variant.

gedroogde bloemen vaas

De winkel is gevestigd aan de Rijssenseweg 14A te Enter.
GeWoon Janette is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s