Froezel – wat klein begint

Unieke handgemaakte babykleding

Twee jonge ondernemende vrouwen, kwamen eind vorig jaar op het idee om een babykleding webshop te starten. Beide hadden dit al een tijdje in hun hoofd, maar om de een of andere reden nooit gedeeld met elkaar. Om dit avontuur alleen te beginnen was er nooit van gekomen. Met liefde voor babykleding, passie voor het vak en boordevol energie zijn zij samen dit avontuur aangegaan. Van het één kwam het ander en zijn ze in 5 maanden gestart.

Verantwoordelijke artikelen

Bij Froezel ben je het op juiste adres voor;
babykleding(kraam)cadeautjesaccessoiresslaapzakkenboeken en leuke kaartjes.
Je vind bij Froezel unieke merken en dat maakt juist een cadeau extra speciaal! Beide vrouwen vinden het allebei belangrijk dat het verantwoordelijke artikelen zijn (handgemaakt en van gecertificeerd katoen). Een groot deel van de babykleding word daarom ook in Nederland handgemaakt. Zo dragen ze een steentje bij aan de maatschappij. Zoals ze zelf ook zeggen “onze kleding is vóór kinderen, niet gemaakt door kinderen!”

Merken

Froezel staat voor unieke merken zoals: Kleine Baasjes, Your Wishes, Kidooz, BabyRoos, Little K, Studio Lily Rose, Mamakaart en Dancing On The Moon. Bij Froezel vind je verrassende printjes, leuke modellen en trendy items. Daarnaast zal elke bestelling met zorg verpakt en verzonden worden.

Wees er snel bij!

BLOG_BABYFROEZEL_LOGO

Op dit moment zijn er nog veel leuke sale items te verkrijgen, en hebben ze tot wel 30% korting. Ziet jou kleintje er straks ook weer super hip uit? Grijp dan nu nog snel je kans! Halverwege september komt de allernieuwste collectie online.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s