Kids@thePark – 1 & 2 september

Al een leuk uitje bedacht voor het volgend weekend? Kids@thepark: een ideale en gezellig dag met je gezin! De kids vermaken zich de hele dag in het park, ouders kunnen heerlijk rondkijken, shoppen en op het terras genieten van een hapje en een drankje, daar houdt iedere ouder wel van. Kids@thepark een twee dagen durend evenement, op zaterdag 1 en zondag 2 september 2018. Dan vindt alweer de zesde zomereditie plaats vankids@thepark. Speciale gasten op deze dagen zijn: Anne-Jet & Liselot bekend van Musical.ly, Boyband Fource winnaars Junior Songfestival 2017 en Mylene & Rosanne.

Beide dagen is van 10.00 – 18.00 uur het knusse Prins Bernhardplantsoen in Hengelo (ov.) weer omgetoverd tot een gezellig familiepark! De entree is gratis en er is van alles te doen en te zien o.a.:

  • vele kramen en tenten met uiteenlopende producten voor het hele gezin
  • groot podium met diverse optredens
  • modeshows
  • verschillende kinderworkshops
  • diverse sport- & spelactiviteiten
  • spectaculaire atractie

Stichting kids@thepark is opgericht door Alina Kothman (Tikkie Trots), Kim Vollenbroek (Kids Villa Hengelo & Sport BSO Hengelo) en Tanja Heerbaart (eigenwijs gedrukt). Alle drie zijn ze naast ondernemer in Hengelo ook moeder. En omdat ze alle drie het vakgebied rondom kinderen hebben en zelf wel eens naar een beurs gingen in het westen van het land, kwam daar het idee om een kinderlifestyle event in Hengelo te organiseren.

De afgelopen zomeredities waren stuk voor stuk geweldige edities met veel trouwe en nieuwe bezoekers! Daar zijn ze erg blij mee, want daar doen doen ze het voor! Daarom ook dit jaar weer een prachtige editie van dit gezellige event. Kom je ook?

Lots of love,
Esther

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s