Review – wasbare zwemluier by ZOOCCHINI

De hele week temperaturen rond de 27 graden en ik mocht de ZOOCCHINI zwemluier en zonnehoedje samen met mijn dochtertje testen. Voordat ik deze luier mocht testen, wist ik niet dat er wasbare zwemluiers waren. Tot nu toe is mijn ervaring met de wasbare zwemluier van ZOOCCHINI positief. Mijn dochter van zes maanden kan er zich vrij in bewegen.

Wasbare zwemluier

Een gewone luier is niet geschikt om mee te zwemmen omdat ze vocht opnemen. Om plas of andere ongelukjes op te vangen wanneer je kindje gaat zwemmen kan je een zwemluier gebruiken. Zwemluiers zwellen niet op tijdens het zwemmen, waardoor je kindje gewoon kan zwemmen zonder dat de luier afzakt of los gaat zitten.  Bij deze wasbare zwemluier van ZOOCCHINI zitten goede aansluitende elastiekjes bij de beentjes en heeft aan de binnenkant een soort of netje die eventuele ‘ongemakken’ binnen het broekje houden ;). Aan de voorkant van het broekje zit een koordje waar mee je de taille kan aanpassen. Dit ligt natuurlijk helemaal aan de bouw van je kindje. Maar het is wel ideaal, voor als ze groter word.

ZOOCCHiNi zwemluier, wasbare zwemluier, zwemluiers review, babylabelZwemluier met bijpassend zonnehoedje

Het bijpassende zonnehoedje is net zoals vele andere zonnehoedjes een goede bescherming tegen de zon. Bij mijn dochter was het hoedje nog net iets te groot. Maar ik hoop dat het zonnehoedje snel past. Het is samen zo’n leuk setje!

Andere zwemluiers

De zwemluiers waar ik ervaring mee heb, zuigen zich vol met water, en dat is bij deze zwembroek- luier niet het geval. Wat mij betreft een groot voordeel. Voordat je de luier in de wasmachine doet, spoel je ‘m even onder de kraan uit met koud water. Deze zwemluier moet koud worden gewassen, je kunt de wasbare zwemluier het beste aan het droogrekje laten drogen.

Deze onwijs leuke wasbare zwemluiers en zonnehoedjes zijn verkrijgbaar in grappige dierenthema’s zoals;

  • Sherman the Shark
  • Franny the Flamingo
  • Puddles the Duck
  • Flippy the Frog
  • Sushi the Tropical Fish
  • Charlie the Crab

Wat is jullie ervaring met deze gemakkelijke wasbare zwemluiers?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s