Dag maatschepje, nooit meer knoeien met melkpoeder

Hebben jullie de Philley al gespot bij RTL4 Lifestyle Xperience en bij de Negenmaandenbeurs? In de afgelopen vier maanden heb ik mij erg geërgerd aan het maatschepje. Het is een herkenbaar probleem, het vullen van een flesje melkpoeder gaat nooit zonder knoeien. Nou gebruik ik wel de melktorens, maar dat is ook elke dag een geknoei. Er glipt altijd wel iets melkpoeder ernaast, en dat vind ik echt zonde.

Er is nu een nieuw product op de markt, de Philley. In de kop van Philley zit een handige splitter. Deze werkt als volgt: keer de poederdoos om, houd deze boven de babyfles en draai de knop naar rechts totdat je een klik hoort. Elke klik staat voor één afgestreken maatschepje melkpoeder (4,6 gram). Zeven maatschepjes zijn dus zeven klikjes.

Philley

Philley werkt snel, simpel, hygiënisch en voorkomt verspilling. De doseer bus is gemaakt van kunststof en veilig voor het bewaren van voedingsmiddelen. Er past minstens een half pak of blik babyvoeding in. Schoonmaken gaat naar mijn idee ook heel eenvoudig met een sopje of gewoon in de vaatwasser. De poeder bus is demontabel en bestaat uit vijf onderdelen. Een afsluitdop, bovendeksel (de draaibare kop), splitter, container en bodemdeksel.

Melkpoeder bewaardoos

De bus heeft een strak design en is leverbaar in geweldige mooie pasteltinten en staat daarmee een stuk mooier op het aanrecht of op de keukenplank. De afmeting is ook perfect, je neemt hem namelijk gemakkelijk mee in een luier- of handtas! Welke mama wil dat nou niet?

Het lijkt mij een uitkomst, hebben jullie er al ervaring mee? Ik hoor graag van jullie.

De Philley is binnenkort verkrijgbaar bij Prénatal!